Hædersbevisninger

Fundamental Invest og foreningens investeringsrådgiver Michael Voss har gennem de senere år modtaget et stort antal hædersbevisninger for sine investeringsresultater.

Dansk Aktionærforening

Afdeling Stock Pick er i alle årene 2014-18 kåret som bedste danske investeringsforening i kategorien ”Aktier Høj Risiko”.

Aktionærforeningens udvælgelseskriterier er en kombination af afkastresultater over 1, 3 og 5 år, risiko udtrykt ved standardafvigelsen og omkostningerne. I begrundelsen hedder det, at det årlige afkast har været i særklasse de sidste 5 år. 33,4 procent pr. år har investorerne fået. Fonden har desuden de laveste årlige omkostninger blandt fondene i top 5.

Morningstar

Afdeling Stock Pick har i 2016 og 2017 vundet prisen som bedste investeringsforening med danske aktier som investeringsunivers.

På Morningstars liste over ca. 16.000 fonde og investeringsforeninger fra hele verden ligger Fundamental Invest over en periode på 5 år som nr. 1.

Lipper Fund Awards – Thomson Reuters

Afdeling Stock Pick har i hvert af årene 2015-17 modtaget prisen som bedste investeringsafdeling med danske aktier som investeringsunivers over de seneste 3 henholdsvis 5 år.

Dansk Aktieanalyse

Fundamental Invests investeringsrådgiver Michael Voss blev i 2014 tildelt titlen som årets porteføljemanager af Dansk Aktie Analyse A/S.

I begrundelsen hedder det, at Michael Voss’ ildhu og dedikerede arbejde har skabt værdi for investorerne, både hans egne, men også mange andre investorer.