Status for emission

Siden den 2. januar 2018 har det igen være muligt at købe investeringsbeviser i investeringsforeningens to afdelinger gennem foreningens Market Maker Lån & Spar Bank A/S:

Fundamental Invest Stock Pick (ISIN-kode: DK0016272602)
Fundamental Invest Stock Pick II Akkumulerende (ISIN-kode: DK0060521854)

Åbningen for emission af investeringsandele er foreløbig midlertidig, indtil vi igen måtte nå det maksimale antal investeringsandele, vi ønsker at forvalte.

Denne beslutning er truffet af hensyn til vore investorer, da vi ønsker at have et loft over forvaltningsbeløbet. Loftet i investeringsforeningen er begrundet i, at investeringsforeningen udover vore Large Cap investeringer, ikke ønsker at blive en for stor markedsdeltager i Small og Mid Cap segmentet i Danmark.

I perioden fra den 30. marts 2017 og året ud var der lukket for emission. Foreningens bestyrelse følger løbende udviklingen.

Man kan følge den aktuelle indre værdi (IV) her på investeringsforeningens hjemmeside under afdelingsbeskrivelsernes kursoplysninger ved at klikke på de to links Stock Pick og Stock Pick II Akkumulerende.

Man bør sikre sig, at man køber nye beviser til en fair pris i perioder, hvor vi har lukket for nye emissioner, og man derfor køber af andre markedsdeltagere end foreningens Market Maker.